@presidentiallimo   0722 304 708
 

Intrebari frecvente

Intrebari generale

Aveti nevoie de actul de identitate si de un card de debit/credit atunci cand inchiriati masina de la PRESIDENTIAL LIMOUSINE.

1. Trimiteti solicitarea prin formularul online de rezervari, prin e-mail sau telefonic. Solicitarea trebuie sa contina numele limuzinei, perioada de inchiriere, si numele clientului.

2. Un reprezentant PRESIDENTIAL face si va transmite o rezervare provizorie care blocheaza masina pentru perioada solicitata.

3. Daca sunteti de acord cu oferta noastra trebuie sa o confirmati in decurs de 48 de ore. Acum aveti o rezervare definitiva.

Un sofer PRESIDENTIAL LIMOUSINE va va astepta la aeroport.Se semneaza contractul la aeroport si puteti astfel inchiria imediat limuzina. Daca este prima inchiriere trebuie sa prezentati in original actul de indentitate pentru a se face fotocopii.

Limuzina poate fi condusa pe drumurile publice din Romania.

Pentru prelungirea duratei de inchiriere trebuie sa luati legatura cu reprezentatii nostrii cu cel putin 24 de ore inainte de data expirarii contractului. Daca limuzina este disponibila se face un act aditional de prelungire si se plateste noua perioada de inchiriere.

In cazul in care nu ai primit un email de confirmare a primirii rezervarii, trimite inca o data solicitarea sau contacteaza-ne telefonic.

Da. Intreaba cum poti obtine aceste reduceri pentru clienti fideli.

Plata va fi facuta la semnarea contractului de inchiriere in Euro, Dolari sau Lei, in momentul semnarii contractului de inchiriere, la cursul de schimb furnizat de Banca National a Romaniei (www.bnr.ro). Plata cu cardul (visa, visa electron, mastercard, maestro)este acceptata la cursul de schimb furnizat de Banca Nationala a Romaniei.

relatii cu clientii NON - STOP;

sofer profesionist

On Board wi-fi

O sticla de sampanie

Mini bar gratis (sticle de apa si suc)

Răspunsurile noastre nu vă pot ajuta? Contacteaza-ne Contact

Publicitate Limuzina

1

Alege modelul de limuzina

In functie de nevoile tale specifice iti putem propune diverse pachete de promovare, la preturi fara concurenta.

2

Alege pozitia pentru reclama

Ce mijloace de promovare folosim? Casete luminoase, Colantare sau Publicitate in interiorul limuzinelor.

3

Selecteaza perioada

Pentru detalii suplimentare, tarife si cotatii de pret te rugam sa ne contactezi utilizand formularul alaturat.